English CS2D dedicated problems

37 replies
Goto Page
To the start Previous 1 2 Next To the start
29.11.10 04:28:43 pm
Up
palomino
User
Offline Off
OK, don't link me to different tutorials and don't tell me to search first. I did it all, followed the instructions. The whole problem is that the dedicated client gets stuck on "USGN sending serverlist ADD-request" thing.
I turned off firewall, opened the 36963 port. Before I opened it, the client said everything was fine and the server was on LAN only. It is still on LAN only, but seems to get no answer from the serverlist. What should I do?
And another question. On the port forwarding screen, what IP should I write? Because the default unchangeable numbers are the first numbers of my internal router address.
zugcxdxtczgvhioj
29.11.10 04:34:12 pm
Up
RAVENOUS
BANNED
Offline Off
You should have searched first.
Here's a tutorial how to get it work: >>Click<<

It's 99,99% because of your router.
"A work of art is the unique result of a unique temperament." - Oscar Wilde
29.11.10 04:44:21 pm
Up
palomino
User
Offline Off
You should have read my post first.
I HAVE READ THE THREAD IN THAT LINK! THE HINTS DID NOT HELP!
Now, what IP should I write into the last field (to IP address)? I have written the last numbers of my IPv4 address. Did I do the right thing?
zugcxdxtczgvhioj
29.11.10 04:49:50 pm
Up
RAVENOUS
BANNED
Offline Off
Sunny Autumn has written:
You should have read my post first.
I HAVE READ THE THREAD IN THAT LINK! THE HINTS DID NOT HELP!
Now, what IP should I write into the last field (to IP address)? I have written the last numbers of my IPv4 address. Did I do the right thing?


Haha, that was ironic. No, it was nor ironic, it's the truth. If you'd have done everything that's in this post, it should work.
Press here then look up your server.cfg, read the give port and then use this example:

[IP]:[PORT]

Profit?

And there're no hints. These are usefull things you can make to let your server work.
"A work of art is the unique result of a unique temperament." - Oscar Wilde
29.11.10 05:03:36 pm
Up
palomino
User
Offline Off
Update. I checked 36963 if it was open and guess what? It was open. But the server still shows up in LAN only.
The given port was 36963 (ZING!). If have managed to connect to it. But it still shows up in LAN in my client
zugcxdxtczgvhioj
29.11.10 05:13:54 pm
Up
ohaz
User
Offline Off
If you used the forum search, you would've known that the server ALWAYS shows up in LAN when it uses the port 36963. It's additional.
https://ohaz.engineer - Software Engineering
29.11.10 05:44:13 pm
Up
palomino
User
Offline Off
Yes I have read that, but what should I write in sv_hostport then?
zugcxdxtczgvhioj
29.11.10 07:50:51 pm
Up
DC
Admin
Online On
... 36963.
you can't see your own server in the internet serverlist on some systems. depends on routing.

ask a friend to check it.
www.UnrealSoftware.de | www.CS2D.com | www.CarnageContest.com | Use the forum & avoid PMs!
30.11.10 09:10:41 am
Up
palomino
User
Offline Off
Irony: I am using Vista. That name explains it all.
zugcxdxtczgvhioj
30.11.10 02:46:26 pm
Up
FiiD
User
Offline Off
Here is a small help what I maked long ago...maybe it can help you how me:
http://unrealsoftware.de/forum_posts.php?post=193796&start=0
30.11.10 04:48:55 pm
Up
palomino
User
Offline Off
Thanks FiiD.
But what should I write in the IP field?
http://img251.imageshack.us/img251/4365/wtfqbp.jpg
Extremely bad thing to do, but... BUMP.
edited 1×, last 30.11.10 07:02:37 pm
zugcxdxtczgvhioj
30.11.10 07:29:15 pm
Up
kNedLiik
User
Offline Off
I have 2 Questions:
1st: When i start dedic server it shows
Quote:
game version : b 0.1.1.8
server version : b 0.1.1.0

Yes i redowloaded the dedicated server.

2nd:
I see my server in cs2d.com server list but in game i see it only in lan, if someone try to connect at ip it show nat hole punch to : my router ip..
Yes i tryied waiting an hour.
IMG:http://i52.tinypic.com/14nk75z.png
IMG:http://img263.imageshack.us/img263/3100/userbar828775.gif
30.11.10 07:40:30 pm
Up
DC
Admin
Online On
you didn't setup your router properly. otherwise it wouldn't try the nat hole punch thing.

it's normal (depending on routing) that you don't see your own server in the serverlist from within your own network. happens to many people.

server version should be (and is) b 0.1.0.0. that's correct. the dedicated server has its own version number but it also shows the game version and that must be the same as the client game version: b 0.1.1.8. everything is correct if you download from cs2d.com
www.UnrealSoftware.de | www.CS2D.com | www.CarnageContest.com | Use the forum & avoid PMs!
30.11.10 07:44:32 pm
Up
kNedLiik
User
Offline Off
Oh ok i will try to wait cause i now did the port forwarding and disabled router and widows firewall
IMG:http://i52.tinypic.com/14nk75z.png
IMG:http://img263.imageshack.us/img263/3100/userbar828775.gif
30.11.10 08:51:57 pm
Up
FiiD
User
Offline Off
kNedLiik has written:
I have 2 Questions:
1st: When i start dedic server it shows
Quote:
game version : b 0.1.1.8
server version : b 0.1.1.0

Yes i redowloaded the dedicated server.

2nd:
I see my server in cs2d.com server list but in game i see it only in lan, if someone try to connect at ip it show nat hole punch to : my router ip..
Yes i tryied waiting an hour.

If your server is in LAN then read my thread please...maybe it helps you:
http://unrealsoftware.de/forum_posts.php?post=193796&start=0

Sunny Autumn------>Im not really sure what you could writte there...do the thread helped you???
edited 2×, last 09.01.13 04:54:01 pm
30.11.10 08:57:49 pm
Up
kNedLiik
User
Offline Off
Fiid i readed now i dont see dedic server in lan but not in server list too but as dc sayed it is normal so can anyone connect?
192.168.1.3:36965
IMG:http://i52.tinypic.com/14nk75z.png
IMG:http://img263.imageshack.us/img263/3100/userbar828775.gif
30.11.10 09:00:10 pm
Up
Supermoler
User
Offline Off
Nope, I cant
30.11.10 09:25:55 pm
Up
FiiD
User
Offline Off
Read my thread one more time...you need to wait maybe a Half Hour or a Hour before you can see the server...I dont need to wait more...I dont know why but when I ReInstalled my computer I dont had more this problem...maybe you got it so just wait a Half HOur how I said it...
30.11.10 09:34:31 pm
Up
Yates
Reviewer
Offline Off
DC (or someone else) Can you make a video how to do it and if it doesnt work how to fix it because with words i cant figure it out, if you say something then most of us have no idea what your talking about..
30.11.10 09:54:30 pm
Up
kNedLiik
User
Offline Off

That's my port forward , I tried waiting a hour but people still can't connect, IDK if I must port forward it for rourter / computer / DNS IP .
IMG:http://i52.tinypic.com/14nk75z.png
IMG:http://img263.imageshack.us/img263/3100/userbar828775.gif
To the start Previous 1 2 Next To the start